GIELEN NV. | RECYCLAGE | VERVOER | CONTAINERS 

Facebook YouTube E-mail
WENS JE EEN OFFERTE OP MAAT? KLIK HIER

Afzetcontainers

Open en gesloten containers

Gielen NV levert containers voor nieuwbouw-, renovatie- en sloopwerk. Aannemers-, dakdekkers- en loodgietersbedrijven kunnen kiezen uit een breed aanbod.

 

 

In sommige industriële sectoren is er voortdurend een grote vraag naar speciale containers voor uiteenlopende doeleinden.
Afhankelijk van de hoeveelheid en het soort afval opteert u voor containers met een inhoud van 7 m³, van 10 m³, van 15 m³, van 28 m³ of 40 m³. U kan ook opteren voor een gesloten container, hier heeft u de keuze tussen een 22 m³ kapelcontainer of een 30m2 magazijncontainer.

 

Gielen NV denkt met u mee en biedt de beste oplossing voor uw afvalprobleem. Het ruime assortiment omvat immers pers-, slib-, tank-, huisvuil- en puincontainers.
U bepaalt zelf de ideale formule, in functie van de situatie, zodat u altijd de grootste service krijgt voor de kleinste prijs.

Perscontainers op maat voor alle afvalproblemen

 

Afhankelijk van de hoeveelheid afvalmateriaal kan Gielen NV twee verschillende types van perscontainers ter beschikking stellen: de stationaire persinstallatie of de zelfpersende container.
Bij de zelfpersende container wordt de volledige installatie vervoerd.  Ook deze persinstallatie wordt telkens weer aangepast aan de noden en wensen van de klant.
Ze kan namelijk uitgerust worden met een hefkantelinstallatie voor kleine containers, ingebouwd worden in een poortopening, enzovoort.

Bij de stationaire persinstallatie blijft de pers in het bedrijf staan en wordt alleen de perscontainer afgevoerd en weer aangeleverd.

 

Magazijncontainers

De handige magazijncontainers vervolledigen het servicepakket voor de bedrijfswereld.  Deze container heeft een volume van 30 m³ en kan afgesloten worden.

Stofcontainer

Gielen NV biedt u ook een volwaardig alternatief aan voor de verwijdering van zaagmeel, krullen, stof e.d., namelijk de stofcontainer. Het afzuigsysteem wordt aangesloten op een speciale stofcontainer, die op het overeengekomen tijdstip stipt wordt opgehaald en vervangen. Op deze manier spaart u de financiële investering uit van een stofsilo én het tijdrovende werk voor het ledigen, terwijl het afval toch tijdig en keurig afgevoerd wordt.  De stofcontainers zijn bovendien zo ontworpen dat ze geen hinder veroorzaken in de omgeving.  Andermaal een betrouwbare, doeltreffende en economische oplossing van Gielen NV.

Slibcontainer

Strenge milieunormen voor afvalwater, beperkte stortmogelijkheden voor slib…  De ontwateringscontainers van Gielen komen precies op tijd om uw slibafval grondig aan te pakken!  De speciaal ontworpen containers filteren continu het bezinkend materiaal uit het water en scheiden het slib in twee fracties:

  • een steekvaste massa die door Gielen stipt wordt afgehaald en naar de stortplaats of een verwerkingsplaats gevoerd;
  • gezuiverd afvalwater dat gemakkelijker voldoet aan de lozingsnormen.

Goed voor het milieu én economisch voor de behandeling van uw afvalwater: u slaat mooi twee vliegen in één klap.  Het systeem is zeer geschikt voor uiteenlopende industrieën, bv. de voedingsindustrie, ovenlakkerijen, jeanswasserijen, …

Asbestcontainer

Asbestcement of gebonden asbest ( golfplaten of leien) is geklasseerd als gevaarlijk afval en dient met zorg en met de juiste kennis gesorteerd.

Wij kunnen dit ophalen in open containers maar wij geven onze klanten ook de mogelijkheid het zelf naar ons sorteercentrum te brengen.

Asbestcement dient best ongebroken verpakt te worden in speciale asbest-big bags voorzien van het ‘asbestcement’ label.

Asbestcement big bags van 1m³ en containerliners van 10 , 15 en 25m³ zijn in ons sorteercentrum verkrijgbaar.

Particuliere klanten kunnen asbestcement los en niet verpakt aanleveren

Proffesionele klanten zoals dakwerkers, bouwbedrijven ed kunnen het asbestcement in big bags van 1m³ voorzien van het ‘asbestcement’ label aanleveren of eigen containers voorzien van de asbestcement liners afzetten in het sorteercentrum. We zorgen ervoor dat ze binnen de 3 werkdagen weer beschikbaar zijn.

Ons sorteercentrum voor asbestcement is Eikelaarstraat 17 te 3600 Genk

Asbestcement word afgevoerd naar een aangepaste stortplaats klasse 1 voor gevaarlijk afval

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.