CONTAINERS

Afval moet met zorg ingezameld en met kennis van zaken verwerkt worden, ook wanneer het de sluitpost van uw begroting vormt. De Containerservice van Gielen NV biedt u zowel logistieke mogelijkheden als financiële voordelen met een kostenbesparend totaalconcept voor gescheiden afvalstromen.

De jarenlange ervaring, de specifieke knowhow en het uitgebreide wagen- en machinepark garanderen een efficiënte aanpak van elk afvalprobleem, of het nu gaat om bedrijfsafval, particulier bouw- of sloopwerk, veegvuil, glas of ander specifiek afval.

Gielen NV levert voor elke situatie een aangepaste container, die met elke gewenste frequentie geledigd wordt. Hiervoor worden de modernste vrachtwagens ingezet, uitgerust met afzetsystemen enz… .

De gekwalificeerde chauffeurs staan permanent in contact met de planningafdeling en gaan bijgevolg snel, flexibel en doeltreffend te werk.

Containerservice Gielen heeft afvalcontainers ter beschikking voor zowel professionelen als particulieren. Voor de professionele sector kan gekozen worden uit open containers, gesloten containers, perscontainers, rolcontainers en ondergrondse containers. Ook speciale afvalcontainers voor specifieke toepassingen behoren tot de mogelijkheden.

Als particulier kan u kiezen uit containers voor bouw- en sloopafval, steenpuin, asbestcement, snoeiafval en houtafval. Voor elke afvalcontainer kan een keuze gemaakt worden uit verschillende formaten.

Welke afvalcontainer u ook kiest, onze containerservice staat in voor het leveren en ophalen van de container. Uw afval wordt vervolgens door ons op een geautomatiseerde manier verwerkt, waarna we het een tweede leven kunnen geven als grondstof.

EEN OPLOSSING
VOOR RECYCLAGE

RECYCLAGE OFFERTE OP MAAT

Menu
21 mei om 9uKom naar onze jobdag

Bij Gielen Containerservice zijn we op zoek naar chauffeurs C + CE. Kom langs op onze jobdag en ontdek wat wij te bieden hebben.