Recycleren: efficiënt
én met een hart voor het milieu

Veel bedrijven kunnen hun dagdagelijkse werkzaamheden niet uitvoeren, zonder hierbij afval te produceren. Elk modern bedrijf heeft daarom een degelijk en duurzaam afvalbeleid nodig.

Centraal in elk afvalbeheer staat het recycleren van afval. Recyclage van afval zorgt voor een beter leefmilieu, en verkleint de ecologische voetafdruk van je bedrijf. Bovendien heeft elk bedrijf een maatschappelijke voorbeeldfunctie, en een duurzaam afvalbeleid zet je bedrijf in een positief daglicht naar potentiële klanten toe.

Geef uw afval een tweede leven, en doe een beroep op Containerservice Gielen. Recycleren met Containerservice Gielen is een bijzonder slimme keuze. Onze all-in aanpak verzekert u namelijk van een zorgeloos recyclagebeleid. Het is geschikt voor alle soorten materialen.

Containerservice Gielen, dat is ophalen en sorteren van afvalstromen, en vervolgens verwerken tot grondstof voor een tweede leven. En dit allemaal op een geautomatiseerde manier!

Lees alles over onze service in recyclage.

EEN OPLOSSING
VOOR RECYCLAGE

RECYCLAGE OFFERTE OP MAAT

Ophalen en sorteren van afvalstromen dan verwerken tot grondstof voor een 2de leven:

Automatische sortering van de afvalstroom:

In deze korte video kan je zien hoe het afval verwerkt wordt en geperst in balen:

Installatie automatische afvalverwerkingslijn:

Menu
21 mei om 9uKom naar onze jobdag

Bij Gielen Containerservice zijn we op zoek naar chauffeurs C + CE. Kom langs op onze jobdag en ontdek wat wij te bieden hebben.