Afvoer en recyclage gemengd afval in Limburg

Bij het opruimen van een gebouw krijgen bedrijven te maken met vele verschillende soorten afval. Om al deze soorten afval het hoofd te bieden op korte tijd, is het verstandig om een container voor gemengd afval te huren bij Containerservice Gielen. Niet alleen kunt u dit doen aan een scherpe prijs, wij zorgen er bovendien voor dat al dit afval een tweede leven krijgt.

In onze containers voor gemengd afval kunt u de meeste soorten afval deponeren. Er is enkel een uitzonderling voor bepaalde soorten gevaarlijk afval, waarvoor we u een speciale oplossing kunnen bieden.

Afval is vaak een complexe materie voor bedrijven, dat beseffen wij maar al te goed. Maar met Containerservice Gielen heeft u een partner in duurzaam afvalbeheer. Wij bieden een totaaloplossing die een antwoord biedt op alle denkbare situaties.

Zo worden gerecycleerde fracties in onze hightech installatie verwerkt, terwijl niet recycleerbare materialen opgewerkt worden tot alternatieve brandstoffen voor energiecentrales en cementcentrales.

Wat overblijft, wordt geleverd aan een verbrandingsoven die het afval verbrandt en de vrijgekomen energie omzet in stoom en elektriciteit. U merkt het. Als u samenwerkt met Containerservice Gielen, geeft u uw afval een tweede, nuttig leven.

Gemengd afval kan opgehaald worden in rolcontainers en afzetcontainers, al naargelang uw wensen. Neem contact op voor meer informatie.

 

EEN OPLOSSING
VOOR RECYCLAGE

RECYCLAGE OFFERTE OP MAAT

Menu
21 mei om 9uKom naar onze jobdag

Bij Gielen Containerservice zijn we op zoek naar chauffeurs C + CE. Kom langs op onze jobdag en ontdek wat wij te bieden hebben.