AFVALOPLOSSINGEN VOOR
DE BOUW- EN INDUSTRIESECTOR

Bent u op zoek naar een ruim en gevarieerd aanbod containers voor uw bouw- en renovatiewerken, sloopwerken of andere doeleinden? Dan bent u bij Containerservice Gielen aan het juiste adres. We staan in heel Limburg bekend om onze brede en snelle dienstverlening.

Voor de industrie en bouwsector bieden we totaaloplossingen voor het ophalen, vervoeren en recycleren van allerlei afvalstromen. Zelfs de meest uitdagende afvalverwerking kunnen wij het hoofd bieden met behulp van ons eigen wagen- en machinepark en talloze bekwame medewerkers.

BOUW- EN INDUSTRIESECTOR

Voor de bouw- en industriesector hebben we bij Containerservice Gielen talloze oplossingen op maat. U kunt bij ons terecht voor de snelle levering van afzet- en werfcontainers in verschillende maten. Verder kunnen wij u helpen bij een correcte afvalinzameling, zorgen wij voor de ophaling en het transport en tenslotte de duurzame verwerking.

Wij bieden kostenbesparende totaaloplossingen op maat, zelfs voor de meest uitdagende afvalstromen, zoals slib, puin en zelfs asbest. Daarnaast kunt u genieten van onze persoonlijke aanpak en professioneel advies.

Afvalstromen voor
uw sector

Onze afvaloplossingen voor de bouw en industrie zijn altijd geheel op maat van uw organisatie. We kijken daarvoor samen naar uw afvalproductie en bedrijfsprocessen. Op basis daarvan en drie generaties aan doorgegeven kennis en ervaring bespreken we de mogelijkheden voor het efficiënt sorteren en ophalen van uw verschillende afvalstromen.

Gemengd afval (sorteerbaar)
Krijgt u als professional te maken met grote hoeveelheden gemengd sorteerbaar afval of grofvuil? Dan kunt u rekenen op Containerservice Gielen!
Restafval (niet sorteerbaar)
Ook voor uw niet-sorteerbaar restafval kunt u als professional terecht bij Containerservice Gielen voor kostenbesparende all-in afvaloplossingen.
Isomo / EPS ​
Weet u niet waarheen met uw isomo of EPS? Dan zorgen we bij Containerservice Gielen voor een passende totaaloplossing.
Electroschroot ​
Electroschroot recycleren op een veilige manier wordt steeds belangrijker. Bij Containerservice Gielen deinzen we er helemaal niet voor terug.
Glas ​
Bij Containerservice Gielen aanvaarden wij diverse soorten glas die we voorbereiden voor verwerking in gespecialiseerde glasverwerkingsbedrijven.
Swill​ (voedingsresten)
Bij Containerservice Gielen wordt uw Swillafval op een correcte manier ingezameld en omgezet in onder andere biogas.
Metaal ​
Met al uw metaal kunt u terecht bij Containerservice Gielen voor de ophaling en inzameling. Wij sturen het door voor verwerking.
Rubber ​
U kunt bij Containerservice Gielen terecht voor het inzamelen, ophalen en recycleren van diverse soorten rubber.
Textiel ​
Textiel is een ruime categorie in de afvalverwerking. Bij Containerservice Gielen verhuren we de juiste containers en is al uw textiel welkom.
Kunststoffen ​
Kunststoffen zijn een uitdagende afvalcategorie bestaande uit 4 subcategorieën waarvoor Containerservice Gielen diverse totaaloplossingen aanreikt.
Bouw- & sloopafval ​
Containerservice Gielen weet van wanten met al uw bouw- en sloopafval, zowel het zuivere als het gemengde afval.
Houtafval
Bij Containerservice Gielen geven wij ook uw houtafval graag een tweede leven als nieuw product of groene brandstof.
Snoeiafval
Weet u geen blijf met uw snoeihout? Bij Containerservice Gielen reiken we u graag een kostenbesparende totaaloplossing aan.
Filterkoeken ​
Bij Containerservice Gielen kunt u terecht met al uw filterkoeken. Wij hebben de expertise en materialen om ze correct te verwerken.

WENST U EEN MEER INFO OVER ONZE  TOTAALOPLOSSINGEN OP MAAT VOOR UW AFVAL?

EEN OPLOSSING
OP UW MAAT

Bij Containerservice Gielen geniet u van een ijzersterke, klantvriendelijke service. Als onze innovatieve mindset en ons moderne wagen- en machinepark u niet kunnen overtuigen, is het vast onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid bij de structuur van uw organisatie.

Wij weten als geen ander dat duurzaam recycleren begint aan de bron: bij de juiste container en een efficiënte gescheiden inzameling.

AFVALVERWERKING VOOR
BOUW EN INDUSTRIE

Duurzame afvalverwerking voor de bouwsector kan best uitdagend zijn. Deze sector krijgt immers te maken met heel diverse afvalstromen. Puinsteen, slib of isolatieafval vragen om een andere aanpak dan asbestcement of ander gevaarlijk opruimafval.

En wat te doen met vloeistoffen? Voor afvalverwerking in de industrie geldt hetzelfde. Gelukkig zoeken wij voor elk afvalprobleem een passende totaaloplossing.