SLIBCONTAINERS VAN
CONTAINERSERVICE GIELEN

De berging en afvoer van vloeibaar en droog slib is vandaag de dag geen evidentie meer. Dat komt onder meer door de strenge milieunormen en beperkte stortmogelijkheden. Dankzij de slibcontainers van Containerservice Gielen loopt de afvalverwerking van slib toch van een leien dakje.

Deze speciale containers zijn aan de achterzijde voorzien van een vloeistofdichte deur met rubberprofielen. Dit garandeert een optimale sluiting voor zorgeloze opberging en feilloos transport van slib. Dat slib verwerken we dan conform de wetgeving op een milieubewuste manier.

SLIBCONTAINERS
VOOR SPECIAAL AFVAL

Ook voor speciaal afval hebben we bij Containerservice Gielen efficiënte oplossingen. Zo beschikken we over kwalitatieve slibcontainers om zowel droog als vloeibaar slib veilig op te slaan, te vervoeren en te verwerken. Dankzij de nieuwste technieken kunnen we deze containers naadloos afsluiten.

Een duurzaam en soepel afdekzeil of hydraulisch dak zorgt voor een zorgeloos transport en veel tijdsbesparing tijdens het laden en lossen. Het dak kan manueel of elektrisch bediend worden. Deze afdekking schermt de open slibcontainer af tegen regenwater en vermijdt geuroverlast.

Soorten slibcontainers

Bij Containerservice Gielen beschikken we ook over speciale containers, zoals slibcontainers. Deze open slibcontainers kunnen worden voorzien van een afdekzeil of hydraulisch dak. Ze zijn geschikt voor zowel droog als vloeibaar slibafval dankzij de vloeistofdichte deur achteraan met rubberprofielen.

EEN HANDIG OVERZICHT VAN ONZE
SLIBCONTAINERS?

SLIBCONTAINERS VOOR
DROOG EN VLOEIBAAR SLIB

Bij Containerservice Gielen leveren we containers geschikt voor alle afvalstromen. Daarom hebben we ook speciale containers in ons aanbod, zoals slibcontainers. Deze zijn perfect voor het opbergen en afvoeren van droog en vloeibaar slib.

Deze afvalsoort vormt in diverse sectoren vaak een uitdaging door de beperkte stortmogelijkheden. De strenge milieunormen brengen heel wat beperkingen met zich mee. Gelukkig zijn we door onze jaren ervaring opgewassen tegen elke uitdaging. Met behulp van onze kwalitatieve slibcontainers garanderen wij een zorgeloze en milieubewuste verwerking van uw slib.

ONZE
CONTAINERS

Containerservice Gielen staat bekend om zijn snelle en aangepaste service. Naast onze persoonlijke aanpak beschikken we ook over ons eigen moderne wagen- en machinepark voor de optimale verwerking van afval.

Onze containers zijn van de hoogste kwaliteit en zo gebruiksvriendelijk dat afval inzamelen en scheiden voor iedereen gemakkelijk wordt. Met drie generaties aan ervaring en expertise kunnen we elke afvalstroom op de juiste manier geautomatiseerd verwerken. Zo schenken we samen met ons bekwaam en enthousiast team uw afval vlot een nieuw leven.