ONDERGRONDSE CONTAINERS VAN CONTAINERSERVICE GIELEN

De ruimte die containers innemen gaat soms ten koste van uw opslag- of productiecapaciteit. Daarom zijn ondergrondse containers een handige en plaatsbesparende manier om uw afval te sorteren. En ze houden ook prima ongenode geurtjes tegen.

De containers van Containerservice Gielen blinken uit in duurzaamheid en gebruiksgemak. Bovendien schenken we veel aandacht aan professioneel advies en een persoonlijke aanpak. En natuurlijk kunt u ook op ons vertrouwen voor de regelmatige lediging van uw containers en een milieubewuste verwerking van uw afval.

ONDERGRONDSE CONTAINERS
VOOR ELKE AFVALSOORT

Bij Containerservice Gielen kunt u een ondergrondse container huren van uitstekende kwaliteit. Een ondergrondse container is geschikt voor diverse afvalsoorten, zoals bedrijfsafval en huishoudelijk afval, papier en karton, huishoudelijk glas, PMD en restafval.

Er zijn talloze voordelen verbonden aan een ondergrondse afvalcontainer. Dit model is niet alleen plaatsbesparend maar vermijdt ook geuroverlast in de zomer door zijn ondergrondse positie. Hoewel regelmatig ledigen noodzakelijk is, is dit ook iets waarin we u met enthousiasme 100 % ontzorgen.

Soorten ondergrondse containers

Bent u op zoek naar een ondergrondse of semi-ondergrondse afvalcontainer? Dan vindt u bij Containerservice Gielen zeker wat u zoekt. Wij hebben een ruim aanbod aan diverse kwalitatieve en eenvoudig te gebruiken containers op maat van uw afvalstroom.

EEN HANDIG OVERZICHT VAN ONZE
ONDERGRONDSE CONTAINERS?

Ondergrondse containers voor
Verschillende
afvalstromen

Bedrijfsafval, papier en karton, huishoudelijk glas, PMD, restafval, … Deze diverse afvalstromen nemen vaak heel veel ruimte in. Daarom is een zorgvuldige gescheiden inzameling en milieubewuste verwerking van groot belang! Bij Containerservice Gielen kunt u een ondergrondse container huren van de hoogste kwaliteit, onevenaarbaar in gebruiksgemak.

Met drie generaties aan ervaring in afvalverwerking ondersteunen we u graag bij dit proces. U kunt bij ons rekenen op een persoonlijke aanpak en professioneel advies. Zo garanderen we de beste oplossing voor uw sector en afvalstroom.

PMD ​
PMD recycleren volgens de normen zonder zorgen is iets waarmee Containerservice Gielen u vast en zeker goed kan helpen.
Papier & Karton ​
Papier en karton krijgt een nieuw leven bij Containerservice Gielen, waar we het inzamelen, transporteren, controleren, sorteren, verwerken en recycleren.
Gemengd afval ​
Voor de afvoer en recyclage van gemengd afval kunnen we bij Containerservice Gielen verschillende totaaloplossingen aanbieden.
Glas ​
Bij Containerservice Gielen aanvaarden wij diverse soorten glas die we voorbereiden voor verwerking in gespecialiseerde glasverwerkingsbedrijven.

ONZE
CONTAINERS

Sorteren was nog nooit zo eenvoudig met onze handige, kwalitatieve containers. Met behulp van moderne vrachtwagens uitgerust met aangepaste afzetsystemen en hefkantelinstallaties kunnen we een snelle service garanderen.

Onze gekwalificeerde chauffeurs staan permanent in contact met de planningsafdeling. Daardoor kunnen we ze flexibel en doeltreffend inzetten. Bij het plaatsen, ophalen en ledigen van containers moet men immers kort op de bal spelen. Voor elke afvalsituatie zijn er diverse logistieke mogelijkheden en stellen we u graag een kostenbesparend totaalconcept voor.