GEMENGD AFVAL RECYCLEREN
MET GIELEN NV

Gemengd afval sorteren en recycleren kan een uitdaging zijn. Als particulier of professional kunt u te maken krijgen met heel diverse soorten afval, bijvoorbeeld bij het opruimen van een gebouw. Om al die afvalsoorten op korte tijd het hoofd te bieden, kunt u best starten met het huren van een container voor gemengd afval.

Bij Containerservice Gielen verhuren we geschikte containers voor gemengd afval tegen gunstige prijzen. Bovendien schenken we het grootste deel van dit ingezameld afval ook meteen een tweede leven.

SOORTEN ONDER GEMENGD AFVAL

Onder gemengd afval vallen verschillende soorten. De meeste afvalsoorten mag u in de container gemengd afval deponeren. Bepaalde types gevaarlijk afval behoren wel tot de uitzonderingen. Maar ook hiervoor kunnen we bij Containerservice Gielen een totaaloplossing bieden. Als betrouwbare partner in duurzaam afvalbeheer bieden we all-in concepten aan die een antwoord bieden op alle denkbare situaties. Wij beseffen namelijk als geen ander dat afval een complexe materie is, vooral voor bedrijven. Heel graag nemen wij u alle zorgen rond afvalverwerking uit handen.

Particulieren ​
Particulieren vinden bij Containerservice Gielen diverse totaaloplossingen voor het inzamelen en verwerken van huishoudelijk gemengd afval of grofvuil.
Gemengd afval (sorteerbaar)
Krijgt u als professional te maken met grote hoeveelheden gemengd sorteerbaar afval of grofvuil? Dan kunt u rekenen op Containerservice Gielen!
Restafval (niet sorteerbaar)
Ook voor uw niet-sorteerbaar restafval kunt u als professional terecht bij Containerservice Gielen voor kostenbesparende all-in afvaloplossingen.

GEMENGD AFVAL
DIVERSE CONTAINERS

U kunt bij Containerservice Gielen een container voor gemengd afval huren op maat van uw bedrijf of project. Hierbij geven we graag advies. Wilt u een container voor gemengd afval huren, dan zijn rolcontainers een prima optie. We hebben ze in verschillende formaten, van 240 tot 4500 liter.

Er zijn ook open containers beschikbaar van 7, 10, 15, 25, 28 en 40 m³. Perscontainers zijn ook een mogelijkheid voor het inzamelen van gemengd afval. We beschikken ook over 30 m³ magazijncontainers en kapelcontainers van 22 m³. Ook verkopen we big bags van 1 m³.