FILTERKOEKEN RECYCLEREN
MET CONTAINERSERVICE GIELEN

Filterkoeken recycleren vraagt om enige voorzichtigheid. Er is namelijk veel verschil in de samenstelling. Daarom moeten we ze eerst uitgebreid analyseren. Alleen op die manier kunnen we verder een correct en veilig verwerkingstraject bepalen. Bij Containerservice Gielen voeren we deze recyclageopdracht met zorg uit en kiezen we steeds de meest milieuvriendelijke oplossing.

Wij beschikken over speciaal ontwikkelde slibcontainers voor het inzamelen van filterkoeken. U kunt altijd bij ons terecht voor meer informatie over de containers en acceptatievoorwaarden.

SOORTEN
FILTERKOEKEN

Veel bedrijven die aandacht besteden aan het milieu verwerken zelf hun afvalwater tot ontgifte, geneutraliseerde en ontwaterde ‘koeken’. Zo kan een schildersbedrijf bijvoorbeeld zijn spoelwater met verfresten neutraliseren tot filterkoeken die gemakkelijker te recycleren zijn. Er bestaan dus verschillende soorten filterkoeken.

Dergelijke milieuvriendelijke technieken hebben als doel om de milieu-impact van bedrijven te beperken. Gielen NV draagt hierin ook graag zijn steentje bij. Wij leveren de juiste slibcontainers en halen ze op. Daarna worden de filterkoeken aan een grondige analyse onderworpen en voorbereid op hun verdere verwerkingstraject.

ONTDEK ONZE AFVALCONTAINERS
VOOR UW FILTERKOEKEN

FILTERKOEKEN INZAMELEN
IN HOOGWAARDIGE SLIBCONTAINERS

Filterkoeken recycleren begint bij het zorgvuldig inzamelen ervan. Hiervoor hebben wij bij Containerservice Gielen aangepaste slibcontainers van 20 m³ ter beschikking. U kunt deze huren om uw filterkoeken te laten ophalen wanneer u maar wenst om ze bij ons te laten analyseren. Afhankelijk van uw sector en de samenstelling van uw filterkoeken bepalen wij verder een veilig verwerkingstraject. En u kunt op beide oren slapen dat uw ecologische voetafdruk beperkt blijft.

Huur een container