ISOMO RECYCLEREN MET
CONTAINERSERVICE GIELEN

Containerservice Gielen verzamelt isomo, ook gekend als EPS of piepschuim, in knapzakken van 500 of 2500 liter. Onze bekwame chauffeurs halen deze op en brengen ze veilig naar onze site. Daar wordt dit piepschuim in blokken geperst en gestapeld.

Op deze manier kunnen we het aanbieden aan een erkend recyclagebedrijf. Zo krijgt uw isomo een tweede leven als grondstof voor nieuwe producten. Belangrijk is wel dat uw isomo of EPC-afval zuiver is en dus niet verontreinigd met andere afvalstoffen.

ISOMO RECYCLAGE
VEILIG & GEMAKKELIJK

Onze knapzakken zijn perfect voor het inzamelen en sorteren van isomo. Ze zijn stevig maar flexibel. Dat maakt ze uiterst geschikt voor het bergen van robuuste, ongelijkmatige stukken EPS. Bij Containerservice Gielen vindt u sowieso een efficiënte en plaatsbesparende totaaloplossing voor uw resten isomo.

De bij ons aangekochte zakken worden uiteraard ook door ons opgehaald. Onze afvaloplossingen bieden talloze logistieke mogelijkheden en financiële voordelen. Bovendien maken ze piepschuim recycleren een pak eenvoudiger voor de eindverwerker.

ONTDEK ONZE KNAPZAKKEN
VOOR UW PIEPSCHUIM

ACCEPTATIEVOORWAARDEN VOOR ISOMO

Deze acceptatievoorwaarden gelden voor piepschuim gebruikt als verpakking of als isolatiemateriaal.

Toegestaan

  • Schoon EPS-verpakkingsmateriaal (in alle kleuren en vormen)
  • Schoon EPS-isolatiemateriaal

Niet toegestaan

  • Vervuilingen (cementresten, bouw- en sloopafval, zand, stickers, etc.)
  • Verpakkingsbanden, folie, big bags, harde kunststoffen, zachte kunststoffen, etc.
  • Verpakkingen van vlees of vis
  • Overige afvalstoffen zoals restafval, papier/karton, kunststoffen, hout, textiel, etc.

Bij niet-conformiteit behoudt de ophaler zich het recht voor om de betreffende lading te weigeren en/of de hieruit voortvloeiende meerkost voor de inzameling en verwerking door te rekenen. 

SOORTEN CONTAINERS
VOOR UW ISOMO / EPS

Isomo recycleren vraagt eerst om een zorgvuldige inzameling. Door de grillige vormen van isomo of EPS-verpakkingsmateriaal zijn knapzakken hiervoor veel geschikter dan containers. Bovendien zijn ze stevig en eenvoudig maar goed af te sluiten. Zo kunnen er geen vlokken verdwalen tijdens het transport en komt alles veilig aan bij de eindverwerker. Wil men EPS recycleren op de correcte manier, dan is dit een noodzaak. Bij Containerservice Gielen staan we u graag bij met professioneel advies op basis van drie generaties opgedane kennis.

Huur een container