EFFICIËNT TRANSPORT
DOOR GIELEN NV

Containerservice Gielen verzorgt uw afvalophaling, afvaltransport en containerverhuur van A tot Z. We verzekeren u van een duurzaam afvalbeleid met oog voor de kleinste details en een flexibele, klantvriendelijke service. Als derde generatie familiebedrijf hebben we alle expertise in huis om zelfs uitdagend of delicaat afval veilig te transporteren en correct te storten of recycleren.

Onze gekwalificeerde chauffeurs staan permanent in contact met de planningsafdeling. Daardoor kunnen ze praktisch, snel en doeltreffend te werk gaan.

AFVALTRANSPORT OP MAAT

Ons containerbedrijf beschikt over een grote vloot vrachtwagens, waaronder gesloten vrachtwagens met laadklep. Onze vrachtwagens zijn geschikt voor nationaal, internationaal en ADR-afvaltransport. We regelen ons vervoer volledig conform de wetgeving onder vergunningsnummer 50750.

Ook zijn we uitgerust met voldoende aanhangwagens, twee- en drie-assige voertuigen en vervoersmiddelen voor het ledigen van rolcontainers. We kunnen een kipoplegger inzetten voor het vervoer van grind en zand en bezitten ook een container-kraanwagen voor het zware werk. Dankzij ons eigen wagenpark en jaren expertise kunnen wij ook delicaat afval veilig vervoeren.

WENST U EEN HANDIG OVERZICHT
VAN ONZE CONTAINERS?

KOSTEN BESPAREN VIA
EFFICIËNT TRANSPORT

Wij bekijken een opdracht altijd in zijn totaliteit om de beste transportoplossing te kunnen voorstellen. Afhankelijk van het materiaal kunnen er transportkosten uitgespaard worden.

Zo rekenen we voor een persverhouding 1/3 op 3 transporten. Drie generaties aan ervaring stellen ons in staat om precies in te schatten hoe we uw transport moeten organiseren om u kosten te besparen.