CONTAINERS MET HYDRAULISCHE DAKEN
VAN GIELEN NV

De ruime containers met hydraulische daken van Containerservice Gielen schermen uw afval af tegen externe invloeden. Bovendien besparen ze u zeeën van tijd bij het laden en lossen dankzij hun moderne technologie. Een handige container met hydraulisch deksel betekent een meerwaarde voor elk project.

Hij kan zowel manueel als elektrisch bediend worden met behulp van een handpomp of hydraulische pomp. Deze state-of-the-art oplossing garandeert een zorgeloos transport waardoor uw afvalstoffen zuiver en onaangetast bij de eindverwerker worden aangeboden.

CONTAINERS MET HYDRAULISCHE DAKEN
VOOR SPECIAAL AFVAL

Bij Containerservice Gielen kunt u een container met hydraulisch dak huren voor al uw speciaal afval. Onze afvalcontainers komen in verschillende types en formaten op basis van uw afvalstroom. Zo kunnen we professioneel advies geven op maat van uw project.

Welke van onze containers u ook kiest, wij staan altijd in voor het leveren en ophalen. Vervolgens wordt uw afval door ons verwerkt op een geautomatiseerde manier, zelfs speciaal afval. Zo kunnen wij het op een duurzame manier een tweede leven schenken als grondstof.

SOORTEN CONTAINERS MET HYDRAULISCHE DAKEN

Bij Gielen Containerservice vindt u vast een geschikte container met hydraulisch dak. Ze komen in drie verschillende formaten: 15 m³, 20 m³ en 40 m³. U kunt zelf kiezen of u ze manueel wilt bedienen met een handpomp of via een elektrische pomp.

EEN OVERZICHT VAN ONZE CONTAINERS
MET HYDRAULISCHE DAKEN
?

CONTAINERS MET HYDRAULISCHE DAKEN
VOOR DIVERS AFVAL

Een container met hydraulisch deksel is een handigheid wanneer uw afval zo zuiver mogelijk moet arriveren bij de eindverwerker. Deze containers worden vaak gebruikt voor het inzamelen van folies, metalen of gevaarlijk afval. Kunnen uw afvalstoffen gemakkelijk wegwaaien of moeten ze droog blijven?

Dan is een dak of deksel op uw container onmisbaar. Hydraulische daken hebben het voordeel dat ze zowel manueel als elektrisch open en dicht kunnen. Deze aangepaste containers zijn erg gebruiksvriendelijk zodat iedereen ze kan bedienen. Containerservice Gielen ontzorgt u ook met de levering en ophaling van de containers en de afvalverwerking.

ONZE
CONTAINERS

Onze containers zijn duurzame hulpmiddelen bij het inzamelen, vervoeren en verwerken van afval tot herbruikbare grondstoffen. Dat speciale afvalsoorten om een bijzondere behandeling vragen spreekt vanzelf. Bij Containerservice Gielen hebben wij de ervaring en specifieke knowhow om alle soorten afval met kennis van zaken te verwerken.

We houden daarbij altijd rekening met de geldende regelgeving en veiligheidsvoorschriften. We helpen professionals en particulieren graag aan een kostenbesparende totaaloplossing op maat volgens de logistieke mogelijkheden in ons aanbod.