AFVALOPLOSSINGEN
ONDERWIJS

Met Containerservice Gielen als partner implementeert u eenvoudige afvaloplossingen in het onderwijs. Wij beschikken over een ruim aanbod aan rolcontainers, palletboxen, vaatjes, enzovoort. Zo kunnen we oplossingen bieden voor het inzamelen van de meest gangbare afvalstromen op scholen, zoals papier, karton, GFT en restafval.

Maar we bieden ook sorteeroplossingen voor elektroschroot en klein gevaarlijk afval (KGA). Zelfs confidentiële documenten kunnen we voor u discreet inzamelen en zelfs vernietigen. Heeft u veel sorteerbaar en niet-sorteerbaar gemengd afval? Met alle afvalstoffen weten wij raad!

AFVALVERWERKING
ONDERWIJSSECTOR

De meeste scholen besteden heel veel aandacht aan het milieu en sleutelen constant aan hun afvalbeleid. Ze moedigen leerlingen aan om fruit en zelfgemaakte koekjes mee te brengen in herbruikbare doosjes als tussendoortje om afval te reduceren.

Dat maakt afvalverwerking in de onderwijssector dus van ontzettend groot belang. Met Containerservice Gielen als partner gaat u voor een all-in duurzaam afvalconcept. Hiermee geeft u het goede voorbeeld aan talloze kinderen, tieners en jongeren. Want jong geleerd, is oud gedaan!

CONTAINERSERVICE GIELEN
MAAKT HET VERSCHIL!

Ondanks al uw inspanningen om herbruikbare verpakkingen aan te moedigen en PET-flessen te verbieden, worstelt u als school misschien nog steeds met grote hoeveelheden afvalstoffen. Met een team van bekwame medewerkers, een modern wagenpark en geautomatiseerd machinepark zorgen wij voor een duurzame verwerking van uw afval tot nieuwe grondstoffen. Pluk de vruchten van onze snelle, flexibele en doeltreffende service en verzeker de toekomst van uw leerlingen.

Gemengd afval (sorteerbaar)
Krijgt u als professional te maken met grote hoeveelheden gemengd sorteerbaar afval of grofvuil? Dan kunt u rekenen op Containerservice Gielen!
Restafval (niet sorteerbaar)
Ook voor uw niet-sorteerbaar restafval kunt u als professional terecht bij Containerservice Gielen voor kostenbesparende all-in afvaloplossingen.
PMD ​
PMD recycleren volgens de normen zonder zorgen is iets waarmee Containerservice Gielen u vast en zeker goed kan helpen.
Folies ​
Folies kunnen we bij Containerservice Gielen perfect volgens de normen inzamelen, vervoeren en verwerken tot nieuwe grondstoffen.
Electroschroot ​
Electroschroot recycleren op een veilige manier wordt steeds belangrijker. Bij Containerservice Gielen deinzen we er helemaal niet voor terug.
Glas ​
Bij Containerservice Gielen aanvaarden wij diverse soorten glas die we voorbereiden voor verwerking in gespecialiseerde glasverwerkingsbedrijven.
Swill​ (voedingsresten)
Bij Containerservice Gielen wordt uw Swillafval op een correcte manier ingezameld en omgezet in onder andere biogas.
Metaal ​
Met al uw metaal kunt u terecht bij Containerservice Gielen voor de ophaling en inzameling. Wij sturen het door voor verwerking.
Papier & Karton ​
Wij bieden bij Containerservice Gielen efficiënte oplossingen voor de inzameling, het transport en de recyclage van papier en karton.
Snoeiafval
Weet u geen blijf met uw snoeihout? Bij Containerservice Gielen reiken we u graag een kostenbesparende totaaloplossing aan.

WENST U EEN MEER INFO OVER ONZE  TOTAALOPLOSSINGEN OP MAAT VOOR UW AFVAL?

EEN OPLOSSING
OP UW MAAT

Als onderwijsinstelling heeft u vast al heel wat initiatieven ondernomen om uw afvalstoffen te reduceren, van knutselen met wegwerpspullen en koken met restjes tot het introduceren van drinkbussen en herbruikbare opbergtrommeltjes.

Toch heeft u misschien het gevoel dat uw afvalbeleid efficiënter en duurzamer kan. Wij reiken u een langdurige totaaloplossing aan op maat van uw schoolinfrastructuur.  

DUURZAME AFVALVERWERKING
ONDERWIJS

Duurzame afvalverwerking in het onderwijs begint bij het correct sorteren van uw afval op school. Containerservice Gielen maakt dit haalbaar met kwalitatieve, gebruiksvriendelijke containers op maat van uw afvalstromen en infrastructuur.

Hierdoor zullen uw personeelsleden, leerlingen en hun ouders met plezier allemaal meewerken aan de toekomst van deze jonge en toekomstige generaties.