VERSCHILLENDE SOORTEN
AFVAL RECYCLEREN

Afval produceren is voor veel bedrijven een onvermijdelijk bijproduct van hun dagelijkse activiteiten. Daarom is een duurzaam afvalbeleid essentieel voor elk modern bedrijf. Recyclage is een centraal gegeven binnen doeltreffend afvalbeheer. Containerservice Gielen verzekert voor professionals en particulieren een zorgeloos recyclagebeleid geschikt voor alle afvalsoorten.

Wij bieden unieke totaaloplossingen in afvalverwerking. Onze all-in aanpak schenkt uw afval een tweede leven en verkleint uw ecologische voetafdruk. Bovendien geeft het bedrijven die een voorbeeldfunctie willen bekleden, een duwtje in de rug.

SOORTEN AFVAL

Containerservice Gielen staat in voor het ophalen en sorteren van uw verschillende soorten afval. Vervolgens schenken we ze een tweede leven door ze te verwerken tot nieuwe grondstoffen. We doen dit op een geautomatiseerde manier met de uiterste zorg voor het milieu.

Voor alle materialen bieden we geschikte oplossingen. We beschikken over passende containers voor het inzamelen van de bekendste tot de minder gebruikelijke afvalsoorten. We verwerken bijvoorbeeld zowel plastic, glas en hout als rubber, electroschroot en filterkoeken.

Kunststoffen ​
Kunststoffen zijn een uitdagende afvalcategorie bestaande uit 4 subcategorieën waarvoor Containerservice Gielen diverse totaaloplossingen aanreikt.
Papier & Karton ​
Wij bieden bij Containerservice Gielen efficiënte oplossingen voor de inzameling, het transport en de recyclage van papier en karton.
Bouw- & sloopafval ​
Containerservice Gielen weet van wanten met al uw bouw- en sloopafval, zowel het zuivere als het gemengde afval.
Gemengd afval ​
Voor de afvoer en recyclage van gemengd afval kunnen we bij Containerservice Gielen verschillende totaaloplossingen aanbieden.
Houtafval
Bij Containerservice Gielen geven wij ook uw houtafval graag een tweede leven als nieuw product of groene brandstof.
Snoeiafval
Weet u geen blijf met uw snoeihout? Bij Containerservice Gielen reiken we u graag een kostenbesparende totaaloplossing aan.
Autobanden ​
Containerservice Gielen kan uw banden recycleren tot tweedehandsproduct, brandstof of grondstof. Wij bieden talloze afvaloplossingen op maat.
Electroschroot ​
Electroschroot recycleren op een veilige manier wordt steeds belangrijker. Bij Containerservice Gielen deinzen we er helemaal niet voor terug.
Filterkoeken ​
Bij Containerservice Gielen kunt u terecht met al uw filterkoeken. Wij hebben de expertise en materialen om ze correct te verwerken.
Glas ​
Bij Containerservice Gielen aanvaarden wij diverse soorten glas die we voorbereiden voor verwerking in gespecialiseerde glasverwerkingsbedrijven.
Metaal ​
Met al uw metaal kunt u terecht bij Containerservice Gielen voor de ophaling en inzameling. Wij sturen het door voor verwerking.
Rubber ​
U kunt bij Containerservice Gielen terecht voor het inzamelen, ophalen en recycleren van diverse soorten rubber.
Textiel ​
Textiel is een ruime categorie in de afvalverwerking. Bij Containerservice Gielen verhuren we de juiste containers en is al uw textiel welkom.
Matrassen
Bij Containerservice Gielen kunnen professionals genieten van unieke totaaloplossingen voor het recycleren van hun oude matrassen.
Swill​ (voedingsresten)
Bij Containerservice Gielen wordt uw Swillafval op een correcte manier ingezameld en omgezet in onder andere biogas.

VERSCHILLENDE TOTAALOPLOSSINGEN
VOOR DIVERSE AFVALSOORTEN

We starten met het aanleveren van de juiste container voor het inzamelen van de materialen. Daarnaast beschikken we over ons eigen uitgebreide wagen- en machinepark voor veilig en efficiënt transport. Tenslotte proberen we alle afvalstromen een tweede leven te schenken.

Particulier grofvuil verwerken, vraagt om een heel andere aanpak dan bouw- en sloopafval recycleren. Bij Containerservice Gielen vindt u voor alle materialen een duurzame oplossing, zelfs voor uitdagingen zoals asbestcement, roofing, Ytong en Gyproc.