AFVALOPLOSSINGEN VOOR
KANTOORGEBOUWEN

Afvaloplossingen voor kantoorgebouwen zijn slechts een fractie van onze talloze all-in afvalconcepten op maat van diverse sectoren. Bij Containerservice Gielen steunen we op maar liefst drie generaties aan kennis en ervaring.

We kennen de uitdagingen in kantoren en kunnen zelfs een oplossing bieden voor electroschroot of het discreet vernietigen van archiefmateriaal. Voor kantoren bieden we buiten de grotere formaten van rolcontainers ook kleinere inzamelrecipiënten aan. Dit is handig om ook in kleinere ruimtes of verschillende afdelingen te kunnen sorteren.

AFVALVERWERKING KANTOORGEBOUWEN

Gestructureerde afvalverwerking in kantoorgebouwen kan een heuse uitdaging zijn. Zeker als u te maken krijgt met grote hoeveelheden sorteerbaar en niet-sorteerbaar gemengd afval, ziet u misschien door de bomen het bos niet meer.

Beschikt u over verschillende afdelingen, dan moet het sorteren ook georganiseerd verlopen, zodat het voor alle medewerkers haalbaar blijft. Bij Containerservice Gielen kunnen we u begeleiden naar een efficiënt totaalconcept voor uw sector en bedrijfsstructuur. Daarbij horen onder meer geschikte containers, een snelle ophaling en milieuvriendelijke verwerking.

VERWERKING VAN VERTROUWELIJK
ARCHIEFMATERIAAL

Bij Containerservice Gielen kunnen we u helpen met snelle en discrete archiefvernietiging. Zo kunt u de bespaarde ruimte efficiënter benutten. We vrijwaren altijd 100 % de vertrouwelijkheid van uw documenten door gesloten containers in te zetten.

Van hieruit worden de documenten versnipperd tot stukjes papier van ca. 1 cm. Deze bieden we rechtstreeks aan bij de eindverwerker.

Gemengd afval (sorteerbaar)
Krijgt u als professional te maken met grote hoeveelheden gemengd sorteerbaar afval of grofvuil? Dan kunt u rekenen op Containerservice Gielen!
Restafval (niet sorteerbaar)
Ook voor uw niet-sorteerbaar restafval kunt u als professional terecht bij Containerservice Gielen voor kostenbesparende all-in afvaloplossingen.
PMD ​
PMD recycleren volgens de normen zonder zorgen is iets waarmee Containerservice Gielen u vast en zeker goed kan helpen.
Folies ​
Folies kunnen we bij Containerservice Gielen perfect volgens de normen inzamelen, vervoeren en verwerken tot nieuwe grondstoffen.
Electroschroot ​
Electroschroot recycleren op een veilige manier wordt steeds belangrijker. Bij Containerservice Gielen deinzen we er helemaal niet voor terug.
Glas ​
Bij Containerservice Gielen aanvaarden wij diverse soorten glas die we voorbereiden voor verwerking in gespecialiseerde glasverwerkingsbedrijven.
Swill​ (voedingsresten)
Bij Containerservice Gielen wordt uw Swillafval op een correcte manier ingezameld en omgezet in onder andere biogas.
Metaal ​
Met al uw metaal kunt u terecht bij Containerservice Gielen voor de ophaling en inzameling. Wij sturen het door voor verwerking.
Kunststoffen ​
Kunststoffen zijn een uitdagende afvalcategorie bestaande uit 4 subcategorieën waarvoor Containerservice Gielen diverse totaaloplossingen aanreikt.
Papier & Karton ​
Wij bieden bij Containerservice Gielen efficiënte oplossingen voor de inzameling, het transport en de recyclage van papier en karton.

WENST U EEN MEER INFO OVER ONZE  TOTAALOPLOSSINGEN OP MAAT VOOR UW AFVAL?

EEN OPLOSSING
OP UW MAAT

Bij Containerservice Gielen hechten we veel belang aan onze betrokkenheid bij uw onderneming. Op basis van uw interne structuur en organisatie kunnen we u een optimaal all-in afvalconcept voorstellen.

We kunnen geschikte afvalcontainers aanraden op basis van uw specifieke afvalstromen. Dit zal u niet alleen tijd maar ook veel geld besparen. We geven graag persoonlijk advies!

DUURZAAM AFVALBELEID
OP KANTOOR

Een duurzaam afvalbeleid op kantoor vraagt om naadloze planning en organisatie. Het begint immers bij een efficiënt sorteerplan dat voor alle medewerkers haalbaar is.

We combineren graag onze ervaring met afvalverwerking voor kantoorgebouwen en uw kennis van het reilen en zeilen van uw bedrijf.

Zo komen we samen tot een duurzaam, realiseerbaar en kostenbesparend afvalbeleid.