MATRASSEN RECYCLEREN
MET CONTAINERSERVICE GIELEN

Matrassen recycleren is een uitdagend proces. Matrassen hebben immers een heel rijke en diverse samenstelling. Daarom werken we samen met externe erkende eindverwerkers die oude matrassen recycleren. Sinds 2021 moet men matrassen selectief inzamelen. Particulieren kunnen met hun oude matrassen terecht in het containerpark.

Voor de uitdagingen van professionelen bieden we bij Containerservice Gielen unieke oplossingen. Wij plaatsen een kwalitatieve zeecontainer of magazijncontainer om uw matrassen in te verzamelen. Vervolgens zorgen we voor de ophaling en levering aan de eindverwerker.

SOORTEN
MATRASSEN

Matrassen bestaan er in alle soorten en maten. Een gekwalificeerde eindverwerker kan diverse matrassen recycleren op een milieuvriendelijke manier in overeenkomst met de wetgeving. Het is dan ook belangrijk dat de inzameling correct gebeurt.

De acceptatievoorwaarden van matrassen komen enigszins overeen met die van textiel. Zo is het ook erg belangrijk dat matrassen zuiver aangeleverd worden. Dit wil zeggen dat ze niet bevuild, vochtig of nat mogen zijn. En vanzelfsprekend horen alle andere afvalstoffen niet thuis in de container.

ONTDEK ONZE AFVALCONTAINERS
VOOR UW OUDE MATRASSEN

MATRASSEN RECYCLEREN
VIA GESLOTEN CONTAINERS

Voor het inzamelen van matrassen gebruiken we uitsluitend gesloten containers. Wilt u uw oude matrassen recycleren, dan moeten ze immers zo zuiver mogelijk blijven. We verhuren bij Containerservice Gielen diverse kwalitatieve magazijncontainers. Onze bekwame medewerkers halen de containers met zorg op. Wij zijn immers erkend ophaler bij Valumat. Natuurlijk kunt u uw matrassen ook altijd zelf bij ons aanleveren op onze site ‘Eikelaarstraat’ te Genk.

Huur een container