RUBBER RECYCLEREN
MET CONTAINERSERVICE GIELEN

Rubber recycleren begint bij het uitsorteren van de verschillende soorten. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen gevulkaniseerde rubber en niet-gevulkaniseerde rubber. Bij Containerservice Gielen kunt u een rubber container huren die we komen ophalen en zorgvuldig ledigen. Het gevulkaniseerd en niet-gevulkaniseerd rubber moet gescheiden worden aangeboden.

Daarna gaan we een deel van het rubber afval afvoeren en het ander deel klaarstomen voor rubber recycling. Bij ons kunt u rekenen op een snelle service en een persoonlijke aanpak. We staan ook altijd klaar voor professioneel advies. Wij hechten immers belang aan efficiënte en duidelijke communicatie.

SOORTEN
RUBBER

In rubber onderscheiden we twee soorten: gevulkaniseerd en niet-gevulkaniseerd rubber. De niet-gevulkaniseerde rubber kan hergebruikt worden als secundaire brandstof voor energie-, cement-, en kalkovens. Het gevulkaniseerd rubber proberen we zo veel mogelijk te recycleren tot het oorspronkelijke product.

Maar zelfs als uw rubber niet reïncarneert, is het nog steeds uiterst geschikt voor de productie van bv. ligmatten voor honden, tegels, looppistes, enzovoort. Weet u niet zeker of u met uw rubbersoort bij ons terecht kan of hoe die verwerkt zal worden? Wij staan altijd klaar met meer informatie.

ONTDEK ONZE AFVALCONTAINERS
VOOR UW RUBBER

RUBBER RECYCLING
VIA OPEN CONTAINERS

Rubber verzamelen we bij Containerservice Gielen altijd in open containers van 25 of 28 m³. Deze veelzijdige kwaliteitscontainers zijn een enorme meerwaarde bij het correct inzamelen van rubber. Samen met onze persoonlijke dienstverlening kunnen we een totaaloplossing aanbieden voor al uw afvalproblemen. Onze all-in concepten zijn helemaal aangepast aan de moderne uitdagingen. Wij bieden de unieke combinatie van praktische containers met duidelijke bestickering, moderne voertuigen en machines plus drie generaties overgeleverde kennis en gedrevenheid. Hierdoor kunnen we altijd een snelle service garanderen.

Huur een container