ROLCONTAINERS VAN CONTAINERSERVICE GIELEN

Met de rolcontainers van Containerservice Gielen loopt alles op rolletjes. Ze zorgen ervoor dat u uw afval op een comfortabele manier kunt inzamelen. Beschikbaar in verschillende vormen en formaten bieden ze een capaciteit van maar liefst 240 tot 4500 liter.

Zo zijn ze perfect afgestemd op diverse afvalsoorten, zoals bedrijfsafval, papier en karton, glas, restafval, voedingsafval, PMD, garageafval, enzovoort. U verzamelt alle afval in de door ons geleverde rolcontainers en wij zorgen voor de ophaling en verwerking.

Soorten rolcontainers

Bij Containerservice Gielen heeft u ruim de keuze tussen diverse soorten rolcontainers afhankelijk van de te verwerken afvalsoort. Wilt u bijvoorbeeld met een rolcontainer restafval inzamelen? Dan zorgen wij voor een professionele en verzorgde totaaloplossing, inclusief levering en ophaling. 

Rolcontainers
VOOR ELKE AFVALSOORT

Het correct inzamelen en verwerken van afval is een essentieel aspect van onze samenleving. Containerservice Gielen biedt al drie generaties lang duurzame totaaloplossingen om dit in goede banen te leiden. We beschikken over een ruim aanbod aan verschillende soorten containers, waaronder rolcontainers. Afhankelijk van de toepassing is er keuze uit verschillende types, geschikt voor elke sector en ieder type afvalverwerking. Met onze talloze bekwame medewerkers en ons ruim wagen- en machinepark zetten we ons dagelijks in om uw afval een nieuw leven te schenken.

EEN HANDIG OVERZICHT VAN ONZE
ROLCONTAINERS ?

Rolcontainers voor
Verschillende
afvalstromen

Bij Containerservice Gielen leveren we rolcontainers in verschillende vormen en formaten tussen de 240 en 4500 liter, geschikt voor diverse afvalstromen. Ook beschikken we over paletboxen, ibc’s, glasbollen en knapzakken voor al deze afvalsoorten. Een rolcontainer huren is een prima oplossing voor onder meer bedrijfsafval, papier en karton, restafval, PMD, garageafval, glas en voedingsafval (SWILL). De aangebrachte stickers maken deze gescheiden inzameling voor iedereen eenvoudig. Zo kunnen wij naderhand zorgen voor een duurzame verwerking en uw afval een nieuw leven schenken.

PMD ​
PMD recycleren volgens de normen zonder zorgen is iets waarmee Containerservice Gielen u vast en zeker goed kan helpen.
Papier & Karton ​
Papier en karton krijgt een nieuw leven bij Containerservice Gielen, waar we het inzamelen, transporteren, controleren, sorteren, verwerken en recycleren.
Archiefvernietiging​
Voor uw archiefvernietiging of het stukmaken van papieren documenten kunt u zeker een beroep doen op Containerservice Gielen.
Gemengd afval ​
Voor de afvoer en recyclage van gemengd afval kunnen we bij Containerservice Gielen verschillende totaaloplossingen aanbieden.
Glas ​
Bij Containerservice Gielen aanvaarden wij diverse soorten glas die we voorbereiden voor verwerking in gespecialiseerde glasverwerkingsbedrijven.

Onze
containers

Recyclage van herbruikbare grondstoffen is een belangrijk proces voor de toekomst van ons allen. Containerservice Gielen zet zich al drie generaties lang in om deze doorgevoerde gescheiden inzameling en verwerking vlot te laten verlopen, zowel voor particulieren als professionals.

We reiken eenvoudige totaaloplossingen aan die bedrijven schoonhouden en afvalkosten verlagen. Verschillende praktische containertypes met duidelijke bestickering, waaronder rolcontainers, maken dit voor iedereen haalbaar. Leveren en ophalen gebeurt vlot met behulp van onze moderne voertuigen en machines en efficiënte communicatie.