STOFCONTAINERS VAN
CONTAINERSERVICE GIELEN

Het inzamelen van (hout)stofafval zonder gezondheidsrisico’s kan een ware uitdaging zijn. Met de stofcontainers van Containerservice Gielen gaat dit nochtans probleemloos. Onze stofcontainers zijn perfect geschikt voor stoffige afvalsoorten zoals fijn zaagsel, houtkrullen en dergelijke.

Deze containers zijn afgesloten met een filterdoek en een dekzeil, waardoor de inhoud droog blijft. Ze slagen er ook moeiteloos in om alle vrijkomend stof te bedwingen, zodat de gezondheid van uw medewerkers beschermd blijft. Het aansluiten van een afzuigsysteem is heel eenvoudig.

STOFCONTAINERS
VOOR SPECIAAL AFVAL

Bij Containerservice Gielen zijn we al drie generaties gespecialiseerd in het aanreiken van efficiënte afvaloplossingen. Ook voor speciaal afval verhuren we aangepaste containers. Voor de afvalsoorten die letterlijk veel stof doen opwaaien zetten we onze revolutionaire stofcontainers in.

Deze containers zijn erg gebruiksvriendelijk en veroorzaken geen omgevingshinder. U kunt er perfect zagemeel of houtkrullen in opbergen zonder te hoeven investeren in een stofsilo. En natuurlijk ontfermen wij ons over de lediging, ophaling en het hele verwerkingsproces conform de huidige milieuwetgeving.

Soorten stofcontainers

Kiest u ervoor een stofcontainer te huren bij Containerservice Gielen, dan zijn er talloze mogelijkheden. Deze containers zijn afgesloten met een filterdoek én een dekzeil. Het aansluiten van een afzuigsysteem op dit containertype is een peulenschil en vereenvoudigt uw werkzaamheden.

EEN HANDIG OVERZICHT VAN ONZE
STOFCONTAINERS?

Stofcontainers voor
Verschillende
afvalstromen

U kunt bij Containerservice Gielen een stofcontainer huren voor het inzamelen van alle afvalstromen waarbij stof kan vrijkomen. Daardoor beschermt u uw gezondheid en die van uw medewerkers zonder dat u wakker hoeft te liggen van de lediging, ophaling of afvalverwerking zelf.

Onze stofcontainers veroorzaken geen geluidshinder en besparen u de investering in een stofsilo. Door onze jaren ervaring in de sector weten we precies hoe we het afval na opslag en transport op een milieubewuste manier moeten verwerken.

ONZE
CONTAINERS

Bij Containerservice Gielen zijn al onze containers aangepast aan de hedendaagse uitdagingen omtrent gescheiden inzameling. Onze kwalitatieve containers zijn enorm gebruiksvriendelijk, mede dankzij de duidelijke bestickering.

Met behulp van talloze bekwame en enthousiaste medewerkers kunnen wij u volledig ontzorgen op vlak van levering en ophaling. Hiervoor kunnen wij terugvallen op ons eigen uitgebreide wagen- en machinepark, uitgerust met alle nieuwste technieken. De afvalverwerking verloopt geautomatiseerd en volgens alle geldende milieunormen.