BODEMBEDEKKING VAN HOGE KWALITEIT VOOR UW TUIN

Kom langs bij Containerservice Gielen voor bodembedekking van superieure kwaliteit. Kies voor charmant tuingrind, gezonde boomschors of mooi houtstrooisel.

Afhalen én leveren is mogelijk – in bulk of in big bags. Betalen doet u makkelijk, met cash of bancontact.

TUINGRIND VAN TOPKWALITEIT

Verfraai uw parking, oprit, sportterrein of tuin met mooi tuingrind dat voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit en stijl. Ook worteldoeken en keien zijn bij ons verkrijgbaar.

Kiest u voor rode schist, witte grind of rode marmer? Selecteer de grindsoort die het mooist bij uw project past. Levering bij u thuis is perfect mogelijk, zelf afhalen eveneens. Informeer ernaar.

WENST U EEN HANDIG OVERZICHT
VAN ONZE BODEMBEDEKKERS?

BOOMSCHORS DIE UW TUIN DOET GROEIEN

Boomschors geeft een boost aan uw tuin. Het is een aantrekkelijke, natuurlijke laag die onkruid doeltreffend tegenhoudt. Maar dat is niet het enige voordeel van kwaliteitsvolle boomschors:

  • Het beschermt uw planten en hun wortels tegen vorst.
  • Het verbetert de kwaliteit van uw bodem.
  • De bodem blijft langer vochtig.
  • Het is bijzonder decoratief.

Boomschors kan los of in bigbags geleverd worden. U kan ook de boomschors zelf afhalen.

Ontdek het ruime assortiment aan boomschors van Containerservice Gielen in Genk vandaag nog.

WORTELDOEK GEEFT
ONKRUID GEEN KANS

U kiest voor grind, keien of boomschors? Gebruik dan worteldoek om het onkruid tegen te houden. U hoeft de worteldoek enkel goed te verdelen over de ondergrond en het materiaal erop uit te strooien. Zo kan onkruid van onderuit niet doorgroeien of zich niet vastwortelen in de ondergrond.