AFVALOPLOSSINGEN
VOOR DE HORECA

Bent u werkzaam in de horeca? Bij Containerservice Gielen vindt u efficiënte afvaloplossingen voor zelfs de grootste uitdagingen in uw sector. Wij leveren gespecialiseerde containers of palletboxen voor uw bijzondere afvalbehoeften.

Zelfs verpakte en niet-verpakte gegaarde levensmiddelen, keuken- en etensresten kunt u eenvoudig inzamelen in aangepaste recipiënten voor duurzame verwerking. Ook voor vloeistoffen, oliën en vetten vinden wij een oplossing op maat. Met een degelijk afvalbeleid verkleint u de ecologische voetafdruk van uw bedrijf en zorgt u voor nieuwe grondstoffen uit afvalrecyclage.

AFVALVERWERKING
HORECA

Sorteren is een belangrijke eerste stap naar duurzame recyclage of afvalverwerking in de horeca, zowel voor het milieu als om zelf kosten te besparen. Daarom zijn onze containers gebruiksvriendelijk en duidelijk bestickerd.

Een vlotte inzameling helpt u eenvoudig selectief te sorteren per afvalsoort. Door onze totaalconcepten kunt u uw hoeveelheid restafval beperken, volstaan kleinere afvalcontainers en bespaart u in transportkosten. U verlaagt dus aanzienlijk uw afvalfactuur. Bovendien draagt u uw steentje bij aan het milieu en dat zullen uw klanten alleen maar waarderen.

VERWERKING VAN SWILL
VOOR DE HORECA

Voor alle afvalstromen binnen de horeca is een gepaste oplossing. Swill of voedingsresten kunt u eenvoudig inzamelen in een palletbox van 610 liter of rolcontainers van 120 en 240 liter. Op die manier kunnen we ze op een hygiënische manier transporteren. We bieden verschillende ledigingsfrequenties volgens uw voorkeur en zorgen voor de verwerking tot onder andere biogas.

PMD ​
PMD recycleren volgens de normen zonder zorgen is iets waarmee Containerservice Gielen u vast en zeker goed kan helpen.
Isomo / EPS ​
Weet u niet waarheen met uw isomo of EPS? Dan zorgen we bij Containerservice Gielen voor een passende totaaloplossing.
Electroschroot ​
Electroschroot recycleren op een veilige manier wordt steeds belangrijker. Bij Containerservice Gielen deinzen we er helemaal niet voor terug.
Glas ​
Bij Containerservice Gielen aanvaarden wij diverse soorten glas die we voorbereiden voor verwerking in gespecialiseerde glasverwerkingsbedrijven.
Gemengd afval ​
Voor de afvoer en recyclage van gemengd afval kunnen we bij Containerservice Gielen verschillende totaaloplossingen aanbieden.
Swill​ (voedingsresten)
Bij Containerservice Gielen wordt uw Swillafval op een correcte manier ingezameld en omgezet in onder andere biogas.
Matrassen
Bij Containerservice Gielen kunnen professionals genieten van unieke totaaloplossingen voor het recycleren van hun oude matrassen.
Kunststoffen ​
Kunststoffen zijn een uitdagende afvalcategorie bestaande uit 4 subcategorieën waarvoor Containerservice Gielen diverse totaaloplossingen aanreikt.
Papier & Karton ​
Wij bieden bij Containerservice Gielen efficiënte oplossingen voor de inzameling, het transport en de recyclage van papier en karton.
Houtafval
Bij Containerservice Gielen geven wij ook uw houtafval graag een tweede leven als nieuw product of groene brandstof.
Snoeiafval
Weet u geen blijf met uw snoeihout? Bij Containerservice Gielen reiken we u graag een kostenbesparende totaaloplossing aan.

WENST U EEN MEER INFO OVER ONZE  TOTAALOPLOSSINGEN OP MAAT VOOR UW AFVAL?

EEN OPLOSSING
OP UW MAAT

Containerservice Gielen is betrokken bij uw organisatie en sector. Wij weten hoe belangrijk hygiëne en esthetiek zijn voor de horeca. Daarom houden we rekening met alles wat voor uw sector van belang is.

Zo verhuren we buiten de standaardformaten ook kleinere rolcontainers die makkelijk uit het zicht van klanten geplaatst kunnen worden.

SORTEREN IN UW
HORECAONDERNEMING

In de horeca wordt er dagelijks veel weggegooid en krijgt u te maken met verschillende afvalstromen. Denk bijvoorbeeld aan grote hoeveelheden organisch afval, oliën en vetten, restafval, glas, papier en karton.

Door de gescheiden inzameling van dit afval kan het gemakkelijker een tweede leven krijgen als grondstof. Hiermee zorgen we samen voor ons milieu.