ASFALT VAN DE WEG RECYCLEREN MET GIELEN NV

Containerservice Gielen beschikt over een ruim aanbod aan leverklare containers voor het inzamelen van afvalstoffen. Zelfs teerhoudend asfalt van de weg kunnen we verzamelen voor de overheid, de bouw of industrie. Onze asfaltcontainers zijn open containers van 7 m³ of 10 m³.

Onze dienstverlening reikt natuurlijk veel verder dan containerverhuur. Wij bieden totaaloplossingen voor uw afvalproblemen. We leveren de containers en halen ze weer op. Daarna ontfermen we ons over de zorgvuldige verwerking van de aangeleverde afvalstromen.

ASFALT VAN DE WEG
ASFALTTRANSPORT EN CONTAINERVERVOER

Voor de professionele ophaling van uw afval, transport en containerverhuur kunt u als particulier of professional terecht bij Containerservice Gielen. Zelfs teerhoudend asfalt van de weg kunnen wij op een veilige en correcte manier inzamelen, vervoeren en verwerken.

We beschikken over ons eigen moderne wagen- en machinepark. U kunt bij ons niet alleen een asfaltcontainer huren. U kunt ook rekenen op een flexibel en kostenbesparend afvalbeleid met oog voor de kleinste details. Onze snelle en klantvriendelijke service is de kers op de taart.

ONTDEK ONZE AFVALCONTAINERS
VOOR AL UW STEENPUIN

ACCEPTATIEVOORWAARDEN VOOR ASFALT VAN DE WEG

Toegestaan

  • tbd

Niet toegestaan

  • tbd

Bij niet-conformiteit behoudt de ophaler zich het recht voor om de betreffende lading te weigeren en/of de hieruit voortvloeiende meerkost voor de inzameling en verwerking door te rekenen. 

containers voor
uw asfalt

Wilt u een asfalt container huren, dan kiest u voor een open container. Open containers van 7 en 10 m³ zijn het meest geschikt voor het inzamelen van asfalt van de weg. Daarna zorgen wij voor het veilig transport en de unieke en duurzame recyclage van het asfalt.

Door deze minerale afvalstoffen op de correcte manier te verwerken, vinden ze een nieuw leven als grondstoffen voor nieuwe toepassingen in constructie- of wegenwerken. Bij Gielen geniet u steeds van een snelle en persoonlijke service.

Huur een container