CONTAINERS VAN
CONTAINERSERVICE GIELEN

Bij Containerservice Gielen kunt u voor elke situatie een aangepaste container huren die met een vaste frequentie of op afroep geledigd wordt in heel Limburg en omstreken. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen uitgebreid wagen- en machinepark en zetten we de nieuwste technologie in.

Met drie generaties aan expertise kunnen we professioneel advies geven en bovendien een persoonlijke aanpak én vlotte service garanderen. Met een flexibel en doeltreffend team van gekwalificeerde chauffeurs zorgen we snel voor een passende totaaloplossing. Heldere communicatie is onze sleutel tot succes!

Huur een container

Bij Gielen Containerservice heeft u ruim de keuze tussen verschillende soorten containers afgestemd op de afvalsoort, het nodige formaat en de toepassing. Zo kunnen we voor elke sector en elk type afvalverwerking een passende totaaloplossing aanreiken, inclusief levering en ophaling.

EEN HANDIG OVERZICHT VAN
ONZE CONTAINERS?

ONZE
CONTAINERS

Willen we streven naar een duurzame toekomst, dan is een correcte inzameling van afval van groot belang. Containerservice Gielen biedt als familiebedrijf al drie generaties totaaloplossingen voor het efficiënt inzamelen en verwerken van diverse afvalstromen.

Via containerverhuur op maat kunt u in heel Limburg en omstreken genieten van talloze logistieke en financiële voordelen. Onze moderne vrachtwagens zijn uitgerust met de nieuwste afzetsystemen en installaties om een vlotte en geautomatiseerde afvalverwerking te garanderen. Zo krijgt uw afval snel een nieuw leven als grondstof.