EENVOUDIG
AFVAL INZAMELEN

Een efficiënt afvalbeleid begint bij correct sorteren. Containerservice Gielen helpt u eenvoudig en met zorg afval inzamelen, zodat we het achteraf volgens de milieunormen kunnen verwerken. Hiervoor leveren we passende, kwalitatieve containers in verschillende formaten.

We geven graag advies bij uw keuze op basis van uw werking, behoeften en afvalstromen. Voor alle doeleinden is er een geschikte oplossing. Al onze containers zijn kwalitatief, praktisch en duidelijk bestickerd. Onze open containers hebben achteraan een deur en zijn daardoor gemakkelijk te vullen.

AFVAL
OPHALEN

Gielen NV komt uw afval ophalen met respect voor uw organisatie en het milieu. We leveren voor elke situatie een aangepaste container, ibc, palletbox, big bag, of een combinatie op maat van uw gezin of bedrijf. Deze ledigen we met vaste frequentie of op afroep.

Om een flexibele en snelle ophaalservice te kunnen garanderen, beschikken we over ons eigen wagenpark met moderne vrachtwagens. Deze zijn uitgerust met de nodige afzetsystemen, installaties, etc. Onze gekwalificeerde chauffeurs staan permanent in contact met de planningsafdeling, zodat u steeds kunt rekenen op een doeltreffende dienstverlening.

WENST U EEN HANDIG OVERZICHT
VAN ONZE CONTAINERS?

AFVAL
AFVOEREN

Afval afvoeren hoeft u niet zelf te doen. Na het zorgvuldig ophalen van uw afvalcontainers, brengen onze gecertifieerde chauffeurs deze naar onze site. Bijzonder afval dat een gespecialiseerde verwerking vereist, brengen we naar onze partners.

Soms bereiden we het afval op onze site voor op externe verwerking tot nieuwe producten of grondstoffen. Maar veel afvalsoorten kunnen we zelf recycleren op een geautomatiseerde manier.

AFVALINZAMELING
OP MAAT

Ieder bedrijf of gezin heeft andere procedures of gewoontes. Daarom passen wij onze service graag aan aan uw bijzondere behoeften. Een afvalplan op maat uitwerken is onze specialiteit.

Met een all-in totaalconcept op basis van uw specifiek afval-DNA kunt u een heleboel ruimte, tijd en kosten besparen. Bovendien draagt u uw steentje bij aan een mooiere toekomst.