AFVALOPLOSSINGEN
VOOR DE RETAIL

Zoekt u afvaloplossingen voor de retail? Dan kunnen we u bij Containerservice Gielen gegarandeerd helpen. Retailers staan immers voor unieke sectorafhankelijke uitdagingen wat betreft afvalbeheer en recycling. Daarom bieden wij totaaloplossingen op maat van de retailsector in combinatie met een persoonlijke aanpak en professioneel advies.

Zo helpen we u in uw retailbedrijf met het verminderen van uw hoeveelheid afval en het optimaliseren van uw afvalbeleid. Dit bespaart u op lange termijn heel veel kosten en verkleint uw ecologische voetafdruk.

VLOTTE AFVALVERWERKING
RETAIL

Bij Containerservice Gielen zijn we betrokken bij de processen van uw retailorganisatie. We zoeken graag samen naar een efficiënte totaaloplossing voor uw afval waarmee u tijd en geld bespaart. Dit begint bij een effectieve gescheiden inzameling met behulp van onze kwalitatieve containers.

We bieden rolcontainers aan in verschillende formaten met verschillende mogelijke ledigingsfrequenties. We beschikken ook over zakken om de afvalstromen correct te kunnen sorteren en inzamelen. Onze bekwame medewerkers komen vervolgens alles ophalen voor duurzame verwerking.

VERWERKING VAN VERPAKKINGSMATERIAAL
VOOR DE RETAIL

In de retail durft het verpakkingsafval zich wel eens opstapelen. Hiervoor hebben wij gepaste oplossingen klaar. Onze containers zijn gebruiksvriendelijk en ruim. Bovendien kunt u onze rolcontainers gemakkelijk verplaatsen. Voor andere afvalstromen hebben wij ook passende oplossingen. Zelfs met bijzonder afval zoals archiefmateriaal, textiel en matrassen kunnen wij helpen.

Gemengd afval (sorteerbaar)
Krijgt u als professional te maken met grote hoeveelheden gemengd sorteerbaar afval of grofvuil? Dan kunt u rekenen op Containerservice Gielen!
Restafval (niet sorteerbaar)
Ook voor uw niet-sorteerbaar restafval kunt u als professional terecht bij Containerservice Gielen voor kostenbesparende all-in afvaloplossingen.
PMD ​
PMD recycleren volgens de normen zonder zorgen is iets waarmee Containerservice Gielen u vast en zeker goed kan helpen.
Harde kunststoffen ​
Wilt u harde kunststoffen recycleren? Dan biedt Containerservice Gielen te Genk, Limburg, talloze oplossingen op maat.
Folies ​
Folies kunnen we bij Containerservice Gielen perfect volgens de normen inzamelen, vervoeren en verwerken tot nieuwe grondstoffen.
Isomo / EPS ​
Weet u niet waarheen met uw isomo of EPS? Dan zorgen we bij Containerservice Gielen voor een passende totaaloplossing.
Electroschroot ​
Electroschroot recycleren op een veilige manier wordt steeds belangrijker. Bij Containerservice Gielen deinzen we er helemaal niet voor terug.
Metaal ​
Met al uw metaal kunt u terecht bij Containerservice Gielen voor de ophaling en inzameling. Wij sturen het door voor verwerking.
Textiel ​
Textiel is een ruime categorie in de afvalverwerking. Bij Containerservice Gielen verhuren we de juiste containers en is al uw textiel welkom.
Matrassen
Bij Containerservice Gielen kunnen professionals genieten van unieke totaaloplossingen voor het recycleren van hun oude matrassen.
Swill​ (voedingsresten)
Bij Containerservice Gielen wordt uw Swillafval op een correcte manier ingezameld en omgezet in onder andere biogas.
Kunststoffen ​
Kunststoffen zijn een uitdagende afvalcategorie bestaande uit 4 subcategorieën waarvoor Containerservice Gielen diverse totaaloplossingen aanreikt.
Papier & Karton ​
Wij bieden bij Containerservice Gielen efficiënte oplossingen voor de inzameling, het transport en de recyclage van papier en karton.

WENST U EEN MEER INFO OVER ONZE  TOTAALOPLOSSINGEN OP MAAT VOOR UW AFVAL?

EEN OPLOSSING
OP UW MAAT

Dankzij onze jaren ervaring kennen we bij Gielen de behoeften van de retailsector door en door. Zo zijn we ons bewust van het belang van ruimte en esthetiek in uw sector.

Daarom verhuren we buiten de standaardformaten ook kleinere rolcontainers die makkelijk uit het zicht van klanten geplaatst kunnen worden. We staan u graag bij met gepersonaliseerd advies.

AFVALVERWERKING
IN DE RETAILSECTOR

Afvalverwerking in de retailsector heeft veel voeten in de aarde. Gelukkig kunt u rekenen op onze persoonlijke aanpak en snelle service dankzij onze bevoegde medewerkers en ons moderne wagen- en machinepark.

Door onze bijtijdse uitrustingen kunnen we veel van de opgehaalde afvalstromen zelf recycleren of verwerken voor transport naar gespecialiseerde partners.