ONZE DIENSTEN

Afval is een onvermijdelijk bijproduct van elke bedrijfsactiviteit. Containerservice Gielen helpt u met een kostenbesparende totaaloplossing voor uw afval zodat u zich volledig kunt focussen op uw onderneming. We leveren voor elke situatie een aangepaste container die we met een vaste frequentie of op afroep weer ledigen.

We beschikken hiervoor over ons eigen wagenpark met moderne vrachtwagens. Met behulp van innovatieve systemen kunnen we aan alle wensen van uw sector tegemoetkomen. Daarna verwerken we uw afval op een geautomatiseerde manier en krijgt het een tweede leven als grondstof.

Afvalinzameling​
Containerservice Gielen helpt u eenvoudig afval inzamelen met behulp van passende containers, een snelle leverings- en ophaaldienst en professioneel advies.
Afvalverwerking​
Op Containerservice Gielen kunt u rekenen om uw afvalstoffen op een geautomatiseerde, duurzame manier te neutraliseren, verwerken of recycleren.
Bodembedekkers
Bodembedekking voor uw tuin koopt u bij Containerservice Gielen in Genk Limburg! Kies voor tuingrind en boomschors van topkwaliteit!
Transport​
Bij Containerservice Gielen zorgen we voor snel, efficiënt en veilig transport van de containers met uw ingezameld afval.

Afvaloplossingen
voor uw sector

Containerservice Gielen verhuurt als derde generatie familiebedrijf niet alleen passende containers voor uw verschillende afvalstromen. We bieden een totaalconcept op maat van uw sector en de specifieke noden van uw bedrijf.

Dit omvat naast containerverhuur ook de levering, de afvalophaling zelf en het transport naar onze site of een gekwalificeerde partner. Op de eindbestemming worden zo veel mogelijk afvalstoffen gerecycleerd tot nieuwe producten of grondstoffen. Terwijl u de vruchten plukt van uw all-in afvaloplossing geniet u eveneens van een persoonlijke aanpak, advies op maat en een snelle service.

Sectoren