AFVALOPLOSSINGEN
VOOR GARAGES

Bij Containerservice Gielen bent u aan het juiste adres voor gepaste afvaloplossingen voor garages. In uw garage krijgt u vast regelmatig te maken met sorteerbaar en niet-sorteerbaar gemengd afval. Maar ook andere, meer milieubelastende of zelfs gevaarlijke afvalstromen zijn u vast niet vreemd.

Gelukkig bieden wij ook veilige totaalconcepten voor het inzamelen, transporteren en verwerken van klein en gevaarlijk afval, chemisch afval, batterijen en accu’s, (afgewerkte) oliën en vetten, enzovoort. We beschikken over diverse aangepaste containersoorten en een bliksemsnelle leverings- en ophaaldienst.

AFVALVERWERKING GARAGES

Afvalverwerking in garages kan een extra uitdaging vormen ten opzichte van andere sectoren omdat deze vaak te maken krijgen met delicaat en risicovol afval. Alles begint bij een correcte inzameling van uw afval, waarbij wij u graag helpen met behulp van onze kwalitatieve, aangepaste en veilige afvalrecipiënten.

We bieden bijvoorbeeld rolcontainers aan voor oliehoudend garageafval, palletboxen, ibc’s, vaten voor filters, etc. Afhankelijk van uw behoefte bieden we graag een totaaloplossing op maat. En natuurlijk kunt u rekenen op persoonlijk, professioneel advies.

VERWERKING VAN GEVAARLIJKE AFVALSTOFFEN
IN GARAGES

Bij Containerservice Gielen zijn we gespecialiseerd in afvalverwerking, ook van gevaarlijke afvalstoffen die u vaak aantreft in garages. Zelfs met batterijen en accu’s kunt u bij ons terecht. Ook aanvaarden wij chemisch afval, vloeistoffen, oliën en vetten, … We kunnen zelfs rubber en autobanden recycleren. Wat we niet kunnen recyclen, kunnen we neutraliseren of transporteren naar een geschikte partner.

Gemengd afval (sorteerbaar)
Krijgt u als professional te maken met grote hoeveelheden gemengd sorteerbaar afval of grofvuil? Dan kunt u rekenen op Containerservice Gielen!
Restafval (niet sorteerbaar)
Ook voor uw niet-sorteerbaar restafval kunt u als professional terecht bij Containerservice Gielen voor kostenbesparende all-in afvaloplossingen.
PMD ​
PMD recycleren volgens de normen zonder zorgen is iets waarmee Containerservice Gielen u vast en zeker goed kan helpen.
Folies ​
Folies kunnen we bij Containerservice Gielen perfect volgens de normen inzamelen, vervoeren en verwerken tot nieuwe grondstoffen.
Isomo / EPS ​
Weet u niet waarheen met uw isomo of EPS? Dan zorgen we bij Containerservice Gielen voor een passende totaaloplossing.
Metaal ​
Met al uw metaal kunt u terecht bij Containerservice Gielen voor de ophaling en inzameling. Wij sturen het door voor verwerking.
Rubber ​
U kunt bij Containerservice Gielen terecht voor het inzamelen, ophalen en recycleren van diverse soorten rubber.
Papier & Karton ​
Wij bieden bij Containerservice Gielen efficiënte oplossingen voor de inzameling, het transport en de recyclage van papier en karton.
Autobanden ​
Containerservice Gielen kan uw banden recycleren tot tweedehandsproduct, brandstof of grondstof. Wij bieden talloze afvaloplossingen op maat.

WENST U EEN MEER INFO OVER ONZE  TOTAALOPLOSSINGEN OP MAAT VOOR UW AFVAL?

EEN OPLOSSING
OP UW MAAT

Een afvalbeleid op maat van uw onderneming is altijd naadloos afgestemd op uw sector. Daarom zijn wij graag betrokken bij de bedrijfsstructuur van uw garage.

Zo kunnen we een totaaloplossing voorstellen die volledig past bij uw organisatie en medewerkers. Verwacht van ons een persoonlijke aanpak, professioneel advies en een snelle service.

AFVALVERWERKING VOOR
GARAGES

Een totaalconcept van Containerservice Gielen voor uw afvalproblematiek bespaart u veel tijd en kosten. Met behulp van ons moderne wagen- en machinepark, geautomatiseerde verwerkingsprocedures en bekwame medewerkers kunnen we uw afval neutraliseren of een tweede leven schenken.

We kunnen een snelle, efficiënte en doeltreffende dienstverlening garanderen dankzij onze gekwalificeerde chauffeurs, die permanent in contact staan met de planningsafdeling.