PAPIER EN KARTON
RECYCLEREN MET GIELEN NV

Papier en karton recycleren stelt ons in staat om nieuwe papier- en kartonsoorten te maken zonder nieuwe grondstoffen te moeten uitputten. Het is een eenvoudig maar belangrijk proces dat best wat organisatie vraagt. Een slimme en degelijke ophaling, sortering en verwerking zijn essentieel. En alles begint natuurlijk bij een correcte inzameling.

Hiervoor hebben wij bij Containerservice Gielen de perfecte open containers, perscontainers, rolcontainers en zelfs een balenpers ter beschikking. Wij doen een zuiverheidscheck en leveren uw papier- en kartonafval in geperste balen aan de papierverwerkende industrie.

SOORTEN PAPIER EN KARTON

Zowel particulieren als bedrijven verzamelen doorheen de week grote hoeveelheden papier en karton. Dit afval neemt niet alleen veel plaats in maar kan ook perfect verwerkt worden tot nieuwe papier- en kartonsoorten. Hiervoor is een correcte inzameling en verwerking erg belangrijk.

Containerservice Gielen levert de geschikte containers voor het sorteren en doet een grondige zuiverheidscheck van de aangeleverde materialen. Die persen we vervolgens per soort in balen die vertrekken naar de papierverwerkende industrie. Daar krijgt uw afval tenslotte een nieuw leven.

Papier & Karton ​
Papier en karton krijgt een nieuw leven bij Containerservice Gielen, waar we het inzamelen, transporteren, controleren, sorteren, verwerken en recycleren.
Archiefvernietiging​
Voor uw archiefvernietiging of het stukmaken van papieren documenten kunt u zeker een beroep doen op Containerservice Gielen.

PAPIER EN KARTON
RECYCLAGE EN TRANSPORT

Zuiver papier en karton kan gerecycleerd worden tot nieuwe papieren en kartonnen producten. U heeft er vast al gebruik van gemaakt. Bij Containerservice Gielen ontfermen we ons over het inzamelen, transporteren, controleren, sorteren, verwerken en recycleren van papier en karton.

Wij leveren en ledigen de door u geselecteerde containers. Zo komen de afvalstromen netjes toe voor een zorgvuldige recyclage.