GESLOTEN CONTAINERS VAN CONTAINERSERVICE GIELEN

Voor de verhuur van degelijke gesloten containers moet u bij Containerservice Gielen zijn. Een gesloten container is uitermate geschikt om delicate, gevaarlijkere of sterker geurende afvalstoffen in te zamelen. Afhankelijk van de te verwerken afvalsoort kunnen wij een optimale totaaloplossing aanreiken.

Zo staan wij in voor de containerverhuur zelf, de levering en ophaling. Daarna zorgen we ook voor de zorgvuldige en veilige afvalverwerking volgens alle huidige conventies en normen. Met een persoonlijke aanpak en professioneel advies maken wij het verschil!

Soorten gesloten containers

Bij Containerservice Gielen hebben we twee basissoorten gesloten containers in ons aanbod. U kunt een kapelcontainer huren van 22 m³ of een magazijncontainer van 30 m³. Bij twijfel vinden we allicht samen een optimale oplossing voor uw afvalvraag.

GESLOTEN CONTAINERS
VOOR ELKE AFVALSOORT

Recyclage, correcte afvalinzameling en -verwerking is niet meer weg de denken uit onze samenleving. Bij Containerservice Gielen stellen we onze afvaloplossingen al drie generaties af op de heersende uitdagingen. Dat maakt dat we ook vandaag de dag op alle huidige noden kunnen inspelen.

Een gesloten afzetcontainer is een perfect hulpmiddel in dit afvalverwerkingsproces. Het is geschikt voor alle afvalsoorten, vooral diegene die om extra voorzichtigheid vragen of die sterke geuren verspreiden. U kunt een gesloten container huren van 30 m³ of een kapelcontainer van 22 m³.

Gesloten containers voor
Verschillende
afvalstromen

Een gesloten afzetcontainer helpt u om de meer uitdagende afvalstromen in te zamelen en te sorteren. We beschikken bij Containerservice Gielen over twee basismodellen: een kapelcontainer van 22 m³ en een magazijncontainer van 30 m³.

Wilt u een gesloten container huren? Dan helpen wij u graag met het nodige advies. Ook het ophalen en afhalen behoort tot onze dienstverlening. En natuurlijk verwerken wij uw afval volledig volgens de geldende wetgeving en veiligheidsnormen. We zoeken graag samen met u naar een kostenbesparende oplossing.

PMD ​
PMD recycleren volgens de normen zonder zorgen is iets waarmee Containerservice Gielen u vast en zeker goed kan helpen.
Papier & Karton ​
Papier en karton krijgt een nieuw leven bij Containerservice Gielen, waar we het inzamelen, transporteren, controleren, sorteren, verwerken en recycleren.
Archiefvernietiging​
Voor uw archiefvernietiging of het stukmaken van papieren documenten kunt u zeker een beroep doen op Containerservice Gielen.
Harde kunststoffen ​
Wilt u harde kunststoffen recycleren? Dan biedt Containerservice Gielen te Genk, Limburg, talloze oplossingen op maat.
Folies ​
Folies kunnen we bij Containerservice Gielen perfect volgens de normen inzamelen, vervoeren en verwerken tot nieuwe grondstoffen.
Landbouwfolie ​
Landbouwfolie recycleren verloopt zorgeloos met de hulp van Containerservice Gielen. Wij zorgen voor eenvoudige inzameling, het transport en de recyclage.
Electroschroot ​
Electroschroot recycleren op een veilige manier wordt steeds belangrijker. Bij Containerservice Gielen deinzen we er helemaal niet voor terug.
Glas ​
Bij Containerservice Gielen aanvaarden wij diverse soorten glas die we voorbereiden voor verwerking in gespecialiseerde glasverwerkingsbedrijven.
Gemengd afval ​
Voor de afvoer en recyclage van gemengd afval kunnen we bij Containerservice Gielen verschillende totaaloplossingen aanbieden.
Metaal ​
Met al uw metaal kunt u terecht bij Containerservice Gielen voor de ophaling en inzameling. Wij sturen het door voor verwerking.
Rubber ​
U kunt bij Containerservice Gielen terecht voor het inzamelen, ophalen en recycleren van diverse soorten rubber.
Textiel ​
Textiel is een ruime categorie in de afvalverwerking. Bij Containerservice Gielen verhuren we de juiste containers en is al uw textiel welkom.
Matrassen
Bij Containerservice Gielen kunnen professionals genieten van unieke totaaloplossingen voor het recycleren van hun oude matrassen.
Bouw- & sloopafval ​
Containerservice Gielen weet van wanten met al uw bouw- en sloopafval, zowel het zuivere als het gemengde afval.
Houtafval
Bij Containerservice Gielen geven wij ook uw houtafval graag een tweede leven als nieuw product of groene brandstof.
Snoeiafval
Weet u geen blijf met uw snoeihout? Bij Containerservice Gielen reiken we u graag een kostenbesparende totaaloplossing aan.
Autobanden ​
Containerservice Gielen kan uw banden recycleren tot tweedehandsproduct, brandstof of grondstof. Wij bieden talloze afvaloplossingen op maat.

EEN HANDIG OVERZICHT VAN ONZE
GESLOTEN CONTAINERS?

ONZE
CONTAINERS

Containerservice Gielen is een belangrijke schakel in de recycling van herbruikbare grondstoffen. Met behulp van professioneel advies, een persoonlijke aanpak en snelle service helpen we u uw steentje bijdragen aan het milieu.

Onze handige en duurzame containers zijn slechts een klein onderdeeltje van onze totaaloplossingen voor professionals en particulieren. Wij staan ook in voor het leveren en ophalen van de container. Vervolgens verwerken we uw afval op een geautomatiseerde manier, waarna het een tweede leven krijgt als grondstof.