KUNSTSTOFFEN RECYCLEREN MET CONTAINERSERVICE GIELEN

Kunststoffen recycleren is een vak apart. Er bestaan immers heel uiteenlopende soorten. Containerservice Gielen te Genk biedt daarom talloze totaaloplossingen. Alleen een veelzijdig aanbod op vlak van verwerking en transport kan een duurzame recyclage garanderen van kunststoffen tot nieuwe grondstoffen.

Afhankelijk van de soort, de kwaliteit en de zuiverheid kiezen we het optimale verwerkingsproces. Daarvoor zetten we als Valipac-operator dagelijks drie generaties aan kennis en ervaring in. Onze revolutionaire ‘Plastic Switch’-methode maakt duurzame recyclage tenslotte nog eenvoudiger!

SOORTEN KUNSTSTOFFEN

Er bestaan verschillende soorten kunststoffen die om een heel andere aanpak vragen. Daarom is een correcte gescheiden inzameling een belangrijke eerste stap in het recyclageproces. Er zijn zuivere folies, harde kunststoffen, isomo/EPS/piepschuim en spanbanden. We scheiden deze categorieën door een aangepaste ‘plastics’-zak met stevige sluiting te voorzien.

Met behulp van de ‘Plastic Switch’ wordt plastic recycleren een fluitje van een cent. We halen maximaal 7 van deze zakken op samen met uw PMD-container zodat de materialen niet onwettig bij uw restafval terechtkomen.

PMD ​
PMD recycleren volgens de normen zonder zorgen is iets waarmee Containerservice Gielen u vast en zeker goed kan helpen.
Harde kunststoffen ​
Wilt u harde kunststoffen recycleren? Dan biedt Containerservice Gielen te Genk, Limburg, talloze oplossingen op maat.
Folies ​
Folies kunnen we bij Containerservice Gielen perfect volgens de normen inzamelen, vervoeren en verwerken tot nieuwe grondstoffen.
Landbouwfolie ​
Landbouwfolie recycleren verloopt zorgeloos met de hulp van Containerservice Gielen. Wij zorgen voor eenvoudige inzameling, het transport en de recyclage.
Isomo / EPS ​
Weet u niet waarheen met uw isomo of EPS? Dan zorgen we bij Containerservice Gielen voor een passende totaaloplossing.

KUNSTSTOFFEN RECYCLEREN
MET DE ‘PLASTIC SWITCH’

De ‘Plastic Switch’ van Containerservice Gielen maakt plastic sorteren en recycleren voor iedereen haalbaar. Met een minimum aan inspanning kunt ook u uw plastics maximaal recycleren en zo het volume van uw restafval verlagen.

Wij helpen u op deze manier graag om uw impact op het milieu te minimaliseren en de wettelijke sorteerverplichtingen in België na te leven. Op uw beurt helpt u ons om de kwaliteit van deze grondstoffen te verzekeren. Tenslotte besparen we samen ook talloze onnodige kilometers met deze handige gezamenlijke ophaling!