CONTAINERS MET SCHUIFDAKEN
VAN GIELEN NV

Een container met schuifdak is uiterst geschikt voor de gescheiden inzameling van speciaal afval. Vooral wanneer uw afval bescherming nodig heeft tegen regen en wind, is de overdekking een heuse meerwaarde. De dakelementen schuiven vlot over elkaar waardoor het schuifdak eenvoudig manueel geopend en gesloten kan worden.

De ruime, stevige containers garanderen efficiënte opslag en veilig transport van afval dat gemakkelijk wegwaait of droog moet blijven. Het bekwame team van Gielen zorgt daarnaast voor de duurzame verwerking van uw afval tot nieuwe grondstoffen.

CONTAINERS MET SCHUIFDAKEN
VOOR SPECIAAL AFVAL

Containerservice Gielen levert naast de meest courante modellen ook speciale containers. Deze stellen u in staat om zelfs de moeilijkste afvalsoorten gemakkelijk te sorteren. Ons familiebedrijf met inmiddels drie generaties aan verworven kennis en ervaring levert deze containers voor verschillende doeleinden.

Zo zijn onze containers met schuifdaken multifunctioneel en bijzonder efficiënt voor het bergen van afval. Het schuifdak kan eenvoudig manueel geopend en gesloten worden, waarbij verschillende dakelementen over elkaar schuiven. De overdekking schermt uw afval efficiënt af van wind en regen.

Soorten containers met schuifdaken

Er zijn diverse soorten containers beschikbaar met schuifdaken. Qua formaten is er keuze tussen containers van 20 m³ en 40 m³. De schuifdaken bestaan uit elementen die gemakkelijk over elkaar glijden, voor vlot en eenvoudig gebruik.

EEN HANDIG OVERZICHT VAN ONZE
CONTAINERS MET SCHUIFDAK?

CONTAINERS MET SCHUIFDAKEN
VOOR DIVERS AFVAL

Een container met schuifdeksel is een efficiënte oplossing voor alle afvalstromen die beschermd moeten worden tegen weer en wind. Het zijn dus multifunctionele containertypes die prima inzetbaar zijn voor speciaal afval.

Schuifdaken bieden dat extra beetje bescherming waardoor u zich absoluut geen zorgen hoeft te maken bij de inzameling of het transport. Uw site blijft ordelijk en uw afval beheerst. Containerservice Gielen doet meer dan de containers leveren, ledigen en ophalen. We zorgen voor een all-in oplossing met bijhorende logistieke mogelijkheden en financiële voordelen.

ONZE
CONTAINERS

Containerservice Gielen zet zich al drie generaties lang in om kostenbesparende totaaloplossingen aan te reiken voor het duurzaam inzamelen en verwerken van afval. Met ons moderne wagen- en machinepark en de nieuwste vrachtwagens kunnen we alle actuele logistieke uitdagingen het hoofd bieden. Hierdoor kunnen we onze leveringen en ophalingen optimaal organiseren en een snelle service garanderen.

Voor alle afvalstromen bieden we geschikte containers, zelfs de extra uitdagende. We kunnen ze met vaste frequentie of op afroep ledigen, volledig op maat van uw noden of wensen.